DESPRE NOI

Suntem căsătoriți din 1997 și avem împreună trei copii.

Datorită vremurilor în care trăim, înțelegem că familia este în criză, relația dintre cei doi este supusă numeroaselor presiuni din exterior și din interior. Ca și indivizi avem nevoie de compasiune și suntem dornici să o oferim.

Misiunea noastră este să oferim familiei, prin terapia maritală, uneltele necesare pentru a crea și menține IUBIREA în relația de cuplu.

Programul de terapie maritală noi2 este proprietatea Asociației SOZO din Oradea.

Prin acest program oferim servicii de terapie maritală cuplurilor care sunt în criză și cuplurilor care doresc să-și consolideze relația de cuplu. Oferim, de asemenea, servicii de consiliere premaritală și cursul “Cele 7 principii ale unei căsnicii fericite”.

Metoda terapeutică folosită este modelul Gottman pentru o căsnicie sănătoasă.

 

Scopul nostru este să facem serviciile noastre de terapie maritală și terapie de cuplu accesibile unei palete largi de persoane indiferent de rasă, cultură, religie sau clasă.

www.asociatiasozo.ro 

ECHIPA

BIANCA BALOGH – PSIHOLOG CLINICIAN

Membru al Colegiului Psihologilor din România.

A finalizat cursurile Facultății de Psihologie din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca la nivel de licență în anul 1999 și la nivel de Studii Aprofundate în anul 2000.

A aprofundat cunoștințele dobândite prin studii de specialitate în Terapia Rațional Emotiv Comportamentală oferite de Albert Ellis Institute New York între anii 2002-2003 și de International Institute for the Advanced Studies of Psychotherapy and Applied Mental Health Babes-Bolyai University, Cluj-Napoca în anul 2004.

În anul 2007 și-a lărgit aria abilităților profesionale prin finalizarea Level 1 Training: Bridging the Couple Chasm în Terapia de cuplu Gottman oferit de Gottman Institute Seattle.

 

SORIN BALOGH- Masterand Psihoterapie

A absolvit facultatea de Teologie Pastorală din cadrul Universității Emanuel Oradea în anul 1998.

A finalizat programul de Master of Science in Organizational Psychology în cadrul Capella University Minneapolis în anul 2003.

A aprofundat cunoștințele dobândite prin studii de specialitate în Terapia Rațional Emotiv Comportamentală oferite de Albert Ellis Institute New York între anii 2002-2003 și de International Institute for the Advanced Studies of Psychotherapy and Applied Mental Health Babes-Bolyai University, Cluj-Napoca în anul 2004.

În anul 2016 și-a lărgit aria abilităților profesionale prin finalizarea Level 1 Training: Bridging the Couple Chasm în Terapia de cuplu Gottman oferit de Gottman Institute Seattle.

În anul 2017 a obținut certificatul “Gottman Seven Principles Leader” pentru organizarea seminarului psiho-educațional ,,Cele 7 principii ale unei căsătorii fericite”, oferit de Gottman Institute Seattle.

www.asociatiasozo.ro 

TERAPIE DE CUPLU

Terapia de cuplu Gottman  este o metodă formulată prin îmbinarea studiilor științifice și a practicii clinice, un efort susținut care se întinde pe o perioadă de aproape 40 de ani, prin implicarea a 3000 de cupluri.

Dr. John Gottman si Dr. July Gottman au dovedit faptul că ingredientele durabilității unei relații sunt următoarele: partenerii trebuie să devină prieteni mai buni, trebuie să învețe cum să gestioneze conflictele și trebuie să creeeze modalități pentru a se sprijini reciproc în împlinirea visurilor personale.

Metoda terapeutică de cuplu Gottman ajută:

 • la creșterea respectului, afecțiunii și intimității în relație
 • la gestionarea eficientă a conflictelor
 • la generarea unei mai mari înțelegeri în cuplu
 • la acceptarea diferențelor și acceptarea faptului că unele probleme nu sunt rezolvabile
 • la crearea unui univers comun, cu vise, filozofii de viață și valori împărtășite

www.asociatiasozo.ro

BLOG

Interviu la RVE Oradea despre Terapia de cuplu Gottman

Dragi prieteni, vă invităm să ascultaţi emisiunea “MAI APROAPE DE INIMA CELOR CE NE SUNT APROAPE”. Realizatorul emisiunii este Nicoleta Burtic, RVE Oradea, iar invitaţi Bianca & Sorin Balogh – specialişti în terapia de cuplu GOTTMAN. Tema emisiunii: “DA,DAR” ŞI “DA, ŞI” în relația de cuplu. Inteligența emoțională a soților; căsniciile fericite în care cei …

TARIFE

SERVICII:

În cadrul programului de terapie maritală NOI 2 vă punem la dispoziție următoarele servicii:

Psihoterapie de cuplu:

150 Ron/ sesiune (90 minute)

Workshop psiho-educativ :

Cele 7 principii ale unei căsnicii fericite

100 Ron/ cuplu (8 ore)  

Inregistrare

 

Vă invităm să deveniți parteneri cu noi în sprijinirea familiilor aflate în dificultate.

DONAȚII: 

 • Asociatia SOZO
 • Cont Fiscal: 36825300
 • CONT IBAN:

  RO71BTRLUSDCRT0374975301

  RO67BTRLEURCRT0374975301

  RO46BTRLCHFCRT0374975301

  RO20BTRLRONCRT0374975301

www.asociatiasozo.ro